Junioripäällikkö esittäytyy

Nimeni on Veli-Pekka” Vellu” Kinnunen, Kiekko-Vantaa idän elokuussa aloittava Junioripäällikkö.

Urheilu on ollut koko elämäni lähellä sydäntäni. Pikkupoikana pelailimme kavereiden kanssa kaiken maailman MM-kisoja. Joskus olimme yleisurheilun 100 metrin finaalissa, joskus taas MM-jalkapallon finaalin rankkareita apumassa tai sitten pelasimme viimeistä minuuttia ilman veskaria lätkän MM-finaalia. Aina meillä oli hauskaa, vaikka joskus leikit taisivat kyllä mennä liian koviksikin.

Vuosien varrella lätkä alkoi tuntua siltä oikealta harrastukselta ja loppujen lopuksi pelasin Sm-liigassa vähän alle 300 ottelua ja silloista l-divisioonaa 200 ottelun verran. Pelaajauran jälkeen halusin jatkaa lajin parissa, joten luonnollinen valinta oli valmentaja uraan keskittyminen. Valmentajana olen pääsyt nauttimaan peliä penkin takaa niin mestis peleissä kuin junnuotteluissa. Koska halusin kehittää itseäni, niin suorin Vierumäellä ammattivalmentaja tutkinnon vuonna 2010 sekä lisäksi vuonna 2012 sain suoritettua valmennuspäällikkö tutkinnon. Näistä tutkinnoista on ollut suurta hyöty työskennellessäni valmennuspäällikkönä, viimeksi Kiekko-Vantaassa noin vuosi sitten.

Nautitaan ensin tulevasta kesästä ja tehdään kaikkea kivaa, jotta sitten kesän jälkeen olemme täynnä intoa aloittamaan uusi kausi rakkaan harrastuksemme parissa.

Terveisin

Vellu