Kiekkoleirin toinen viikko päätökseen, lomille lomps!

Seuran E-D ikäluokkien kesäleiri päättyi torstaina iloisiin tunnelmiin, myös tämä ryhmä lähti kesälomille hymyssä suin!

Vanhempien ikäluokkien kesäleiri sujui hienosti, pelaajat osasivat noudattaa sovittuja sääntöjä, kunniottaa toisiaan sekä toimia ryhmässä. 

Leirin huipentuma oli keskiviikkona kun leiriläisiä tulivat tervehtimään Jokereiden KHL-tähdet Masi Marjamäki ja Rasmus Rissanen. Pelaajat yllätttivät leiriläiset positiivisesti hyppäämällä iltapäiväjäällä pelaamaan yhdessä heidän kanssaan. Hymyssä suin, ilolla ja vauhdilla mentiin päästä päähän ja nähtiin jään aikana muutama tyylikäs suoritus yhdessä kauniiden maalien kanssa. Lisäksi Leiriläiset saivat pelaajien nimmareita ja ottivat selfieitä heidän kanssaan.

Iso kiitos kiireisille ammattilaisille, jotka kesäharjoittelun lomassa kävivät ilostuttamassa leiriläisiä!

Hyvää kesää E- & D-ikäluokille!