A-, B- ja C-nuorten joukkueilla hieno sarja-avaus!

Kiekko-Vantaan Junioreiden A-, B- ja C-nuorten joukkueet aloittivat omat alkusarjansa viikonloppuna. A-nuoret kukistivat sunnuntaina  Mestiksen alkusarjan avauksessaan Tampereen KooVeen maalein 6-2. Joukkueen vastuuvalmentaja Pekka Siikala on tyytyväinen joukkueensa tekemiseen alkukauden osalta.” Kausi on lähtenyt liikkeelle lähes suunnitelmien mukaan. Vain loukkaantumiset ovat jonkin verran häirinneet joukkueen valmistautumista sarjaan. Pre season meni lähes täydellisesti suunnitelmien mukaan. Alun kangertelun jälkeen joukkue alkaa hitsautumaan yhdeksi Muikkuparveksi. Joukkue sai paljon yhteisiä kokemuksia, jotka ovat ensiarvoisen tärkeitä, koska joukkueeseen liittyi 22 uutta pelaajaa. Joukkueen pelillinen identiteetti vahvistuu päivä päivältä ja sarjan avausottelussa tulos oli jo melko hyvä. Tästä eteenpäin on tärkeää, että joukkue jatkaa yhdessä tekemistä ja kaikki jäsenet tuntevat olonsa entistä kotoisemmaksi Muikkuparvessa. Joukkue voittaa ja häviää yhdessä. Joukkue on asettanut omat tavoitteensa tulevalle kaudelle ja niitä kohti mennään yhdessä tekemällä.” Siikala kommentoi.

B-nuoret puolestaan aloittivat urakkansa SM-sarjan alkusarjassa kahdella voitolla. Lauantaina kaatui Karhu-Kissat Trio Areenalla 4-2 ja sunnuntaina pisteet haettiin Kuopiosta Kalpalta maalein 5-3.  B:n vastuuvalmentaja Kristian Fagerström oli tyytyväinen avausviikonlopun saldoon. Hän pui viikonlopun koitoksia seuraavasti: ”Tuloksellisesti erinomaisen hyvä avausviikonloppu, täydet sarjapisteet niin Karhu-Kissoilta kuin Kalpaltakin. Maalilla pelannut Mikko Holopainen hoiti hienosti oman ruutunsa torjuen molemmat voittopelit, myös maalinteossa onnistuttiin huomattavasti paremmin kuin viimeisissä harjoituspeleissä ennen sarjaa. Peliä pitää kehittää, jos mielii seuraavana viikonloppuna jatkaa samaan tapaan." 

C-nuoret kohtasivat perjantaina kotiottelussa Myyrmäessä Tapparan ja lauantaina vieraissa Karhu-Kissat. Tuloksena viikonlopun koitoksista oli kolme pistettä. Tappara haki perjantaina Myyrmäestä voiton tiukan väännön jälkeen, mutta launtaina pistetili aukesi 7-2- voitolla Karhu-Kissoista. 

Sarjat jatkuvat tällä viikolla joukkueiden osalta seuraavsti: A-nuoret kohtaavat keskiviikkona KJT-Haukat Järvenpäässä ja lauantaina Karhu-Kissat Pirkkolassa. B:llä sarja jatkuu ”vieraskiertueella”, kun joukkue matkaa tulevana viikonloppuna länsirannikolle Lukon ja Sportin vieraaksi. B2 aloittaa oman oman urakkansa SM-alkusarjassaan lauantaina Pelicansin vieraana ja sunnuntaina Trio Areenalla vastaan luistelee TPS. C-nuoret puolestaan jatkavat perjantaina kotiottelulla Myyrmäessä TPS-Akatemiaa  ja lauantaina vierasottelulla Pirkkolassa Jokereita vastaan.