B-nuoret hakee päätoimista valmentajaa

B_paatoiminen_haku.pdf

KIEKKO-VANTAAN JUNIORIT RY HAKEE PÄÄTOIMISTA VALMENTAJAA B-NUORIIN

Kiekko-Vantaan juniorit ry on vantaalainen kilpakiekkoseura. Sen vahvana tukijalkana toimivat kasvattajaseurat Etelä-Vantaan Urheilijat ry (EVU) ja Kiekko-Vantaa itä ry. B-nuorista tie käy Kiekko-Vantaa Hockey Oy:n Nuorten joukkueeseen sekä sieltä aina Mestis-joukkueeseen asti.  Kaudella 2018-19 seurassa on joukkueita yhteensä kuusi (6) C2-, C2- akatemia, C-, C- akatemia, B2- ja B-nuoret.

Toimenkuvana on B-nuorten joukkueen vastuuvalmentajan toimen lisäksi koko B-nuorten vaiheen (B & B2) urheilutoiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen joukkuetoiminnan ja yksittäisen pelaajan näkökulmasta, seuran linjausten mukaisesti.

Valmentajalta edellytämme kykyä toimia tavoitteellisten nuorten jääkiekkoilijoiden sekä seuran muiden valmentajien kanssa. Lisäksi toivomme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja ja riittävää valmennuskoulutusta sekä halua kehittää omaa ja seuran toimintaa.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen tulee lähettää 14.1.2018 mennessä osoitteeseen jussi.jaakola(at)kiekkovantaa.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa valmennuspäällikkö Jussi Jaakola p. 050 3122 330