B:n päätoiminen valmentaja Lasse Kivekäs esittäytyy

Olen Lasse Kivekäs, 34-vuotias jääkiekkovalmentaja ja opettaja.

Aloitan kaudella 2018-2019 Kiekko-Vantaan B-junioreiden päätoimisena valmentajana. Joukkuevalmentamisen ohella toimenkuvaani kuuluu vantaalaisen kilpakiekon kehittäminen, etenkin B-vaiheessa. Otan tehtävän vastaan intoa täynnä.

Tällä hetkellä toimin C:n vastuuvalmentajana Espoon Bluesissa, jossa olen valmentanut viimeiset 9 kautta. Kokemusta on karttunut myös valmennuspäällikön tehtävistä OKK:sta.

Täyspäiväinen valmentaminen merkitsee minulle mahdollisuutta keskittyä valmentamiseen sen vaatimalla sitoutumisella. Uskon, että se näkyy pelaajalle yhä urheilijakeskeisemmällä lähestymistavalla ja viimeisen päälle hiottuna joukkuevalmentamisena.

Nähdään hallilla!

 

Lasse Kivekäs