Leijona -kiekkokoulu alkaa sunnuntaina 9.9.2018 klo 12:30-13:30
22.8.2018 15:27 Uutiset / Leijonakiekkokoulu 5-10 vuotiaille

Leijona-kiekkokoulun ilmoittautuminen on avattu!

Tälläkin kaudella seura tarjoaa kaksi eri vaihtoehtoa luistelu- ja jääkiekkoharrastuksen aloittamiseen!

  • Luistelukoulu 3-10 vuotiaaille sunnuntaisin klo 11.30 Trio Areena Valkoisenlähteentie 52-54
  • Leijonakiekkokoulu 5-10 vuotiaille sunnuntaisin klo 12.30 Trio Areena Valkoisenlähteentie 52-54

Tutustu Leijonakiekkokoulu toimintaan tästä linkistä.

Ilmoittautuaksesi paina pääsivun oikeassa reunassa näkyvää Leijona-kiekkokoulun kuvaketta tai siirry ilmoittauttumiseen suoraan TÄSTÄ ja valitse alasvetovalikosta joko Luistelukoulu tai Leijona-kiekkokoulu. Ilmoittautuessa kysytään suostumusta tietojen tallennukseen GDPR tietosuojasäännösten mukaisesti, ja pyydetään hyväksyntä tai kielto valokuvien ja nimen näyttämisestä seuran sivuilla. Ilmoittautumisesta tulee kuittaus sähköpostiin. Lisäksi lähetämme kutsun kirjautumiseksi seuran nettisivuilta löytyvään "Pukukoppi" sovellukseen, josta löytyy tapahtumakalenteri ja tapahtumiin ilmoittautuminen. Kutsu tulee hyväksyä, jotta saa tiedotteet. Ilmoittautuessa kysytään suostumusta tietojen tallennukseen GDPR tietosuojasäännösten mukaisesti, ja hyväksyntä tai kielto valokuvien ja nimen näyttämisestä seuran sivuilla. Ilmoittautumisesta tulee kuittaus sähköpostiin. Lisäksi lähetämme kutsun kirjautumiseksi seuran nettisivuilta löytyvään "Pukukoppi" sovellukseen, josta löytyy tapahtumakalenteri ja tapahtumiin ilmoittautuminen. Kutsu tulee hyväksyä, jotta saa tiedotteet.

Aloituspäivä on sunnuntai 9.9.2018. Leijona kiekkokoulun kellonaika on sunnuntaisin klo 11:30-12:30. Paikalla klo 12.00 mennessä. Käytössä on kaksi maksutonta kokeilukertaa. Kauden hinta on 190 € syyskuu - maaliskuu. Puolikas kausi syyskuu-joulukuu/tammikuu-maaliskuu kerrallaan 99 €. Maksuun sisältyy jääkiekkomaila ja Leijona -kiekkokoulun pelipaita. Vuosina 2010-2011 syntyneet voivat ikäluokan joukkueen kanssa sopimalla siirtyä milloin tahansa kauden aikana joukkueeseen.

Leijona -kiekkokoulu on tarkoitettu 5 - 10 v luistelutaitoisille jotka pystyvät olemaan jäällä itsenäisesti valmentajien kanssa. Ryhmässä käytetään täyttä jääkiekkoilijan varustesettiä (luistimet, ristikkokypärä, kaulasuoja, kiekkohanskat, kiekkohousut, polvi- ja kyynärsuojat, hartiasuojat). Polvisuojien päälle tarkoitetut sukat hankitaan erikseen. Kiekko-Vantaan sukkia voi ostaa koulun kautta 15 € hintaan/pari. Kaulasuoja Kiekko-Vantaan brodeerauksella samoin 15 €. Varusteita kannattaa kysellä kavereilta ja divareista kunhan ovat ehyet ja sopivat, tai niitä voi halutessaan tilata esimerkiksi yhteistyökumppanimme Intersport Suomenojan kautta (Janne Pulkkinen).

Harjoittelu tapahtuu valmentajien johdolla 3-6 pienryhmässä eri puolilla jäätä. Kaikki ryhmässä tekevät samaa asiaa kerrallaan, joten pidäthän huolta että lapsi on ryhmän mukana eikä häiritse opetusta. Vanhempien paikka on katsomossa. Aitiosta käsin voi auttaa tarvittaessa. Ilmoitathan mikäli lapsella on erityisiä asioita, joista valmentajien jäällä tulee turvallisuuden vuoksi olla tietoisia (lääkitys, liikuntarajoitukset, ym).

HUOMATKAA: Tästä kaudesta alkaen jokainen osallistuja ottaa jääkiekkoliiton seurapelipassin (2 €) henkilökohtaisesti. Jokaisella tulee olla voimassa oleva pelipassi. Hankithan pelipassin välittömästi ettei se pääse unohtumaan. Muuta vakuutusta seuran puolelta ei tule olemaan voimassa. Pelipassin ostoon tarvittava linkki löytyy ohessa

https://finhockey.lisenssikauppa.fi/shop/


   
Lisää uutisia
Leijonakiekkokoulu 5-10 vuotiaille
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat