Kiekko-Vantaa Juniorit ry

Kiekko-Vantaan Juniorit ry on vantaalaisten kasvattajaseurojen, Etelä-Vantaan Urheilijat ry:n ja Kiekko-Vantaa Itä ry:n perustama kilpaurheiluseura nuorten, B- ja C-ikäluokissa.

Seura tarjoaa puitteet lahjakkaille, tavoitteellisille vantaalaisille pelaajille kehittyä kykyjään vastaavalle tasolle ja edetä urallaan aina huipulle asti.

Seuran tavoitteena on kehittää pelaajia kokonaisvaltaisesti, saada joka kaudella pelaajia eri ikäluokkien maajoukkueryhmiin ja nostaa pelaajia mestiksessä pelaavaan Nuorten joukkueeseen ja sitä kautta aina Kiekko-Vantaan edustusjoukkueeseen asti.

Kasvattajaseurojen C2-junioreista muodostetaan edustusjoukkue C2-AAA ylempään ja Akatemia joukkue AAA-alempaan sarjaan. C1-junioreista valitaan C-SM edustusjoukkue. Seuraavina kahtena vuonna pelaajilla on mahdollisuus pelata B-SM- ja B2-SM-joukkueessa. Näiden joukkueiden tavoite on pelata mahdollisimman korkealla valtakunnallisella sarjatasolla sekä kehittää pelaajia nuorten joukkueeseen. Juniorivuosien kahtena viimeisenä vuonna pelaajilla on mahdollisuus pelata nuorten joukkueessa, jonka tavoite on pelata vähintään nuorten Mestis sarjatasolla ja kasvattaa pelaajia Kiekko-Vantaan edustusjoukkueelle.

JOUKKUEET KAUDELLA 2018-2019

B-NUORET
MESTIS, TIKKURILA

Lisätiedot Lasse Kivekäs p. 050-361 9483 lasse.kivekas(at)kiekkovantaa.fi

B2-NUORET
SM-SARJA, TIKKURILA

Lisätiedot Hannu Väisänen p. 040-595 9299 hannu.vaisanen(at)kiekkovantaa.fi

C-NUORET
SM-SARJA, MYYRMÄKI

Lisätiedot Kristian Fagerström p. 040-703 3444 kristian.fagerstrom(at)kiekkovantaa.fi

C-NUORET Akatemia
MESTIS TIKKURILA

Lisätiedot Janne Eriksson p. 040-716 5384 janne.eriksson(at)kiekkovantaa.fi

C2-NUORET & Akatemia
AAA-, AA-
Lisätiedot Kari Miettinen p. 040-586 0989 kari.miettinen(at)kiekkovantaa.fi

JÄÄHALLIT

Nuoret, B, B2 & C-ak  pelaavat Tikkurilassa: http://www.urheilupuisto.com/

C, C2 & C2-Ak pelaavat Myyrmäessä: http://www.mup.fi