Kiekko-Vantaa Juniorit ry

Kiekko-Vantaan Juniorit ry on vantaalaisten kasvattajaseurojen, Etelä-Vantaan Urheilijat ry:n ja Kiekko-Vantaa Itä ry:n perustama kilpaurheiluseura nuorten, B- ja C-ikäluokissa.

Seura tarjoaa puitteet lahjakkaille, tavoitteellisille vantaalaisille pelaajille kehittyä kykyjään vastaavalle tasolle ja edetä urallaan aina huipulle asti.

Seuran tavoitteena on kehittää pelaajia kokonaisvaltaisesti, saada joka kaudella pelaajia eri ikäluokkien maajoukkueryhmiin ja nostaa pelaajia mestiksessä pelaavaan Kiekko-Vantaan edustusjoukkueeseen.

Kasvattajaseurojen C2-junioreista muodostetaan edustusjoukkue C2-AAA ylempään ja Akatemia joukkue AAA-alempaan sarjaan. C1-junioreista valitaan C-SM edustusjoukkue. Seuraavina kahtena vuonna pelaajilla on mahdollisuus pelata B-SM- ja B2-SM-joukkueessa. Näiden joukkueiden tavoite on pelata mahdollisimman korkealla valtakunnallisella sarjatasolla sekä kehittää pelaajia nuorten joukkueeseen. Juniorivuosien kahtena viimeisenä vuonna pelaajilla on mahdollisuus pelata nuorten joukkueessa, jonka tavoite on pelata vähintään nuorten Mestis sarjatasolla ja kasvattaa pelaajia Kiekko-Vantaan edustusjoukkueelle.

JOUKKUEET KAUDELLA 2017-2018

NUORET
MESTIS TIKKURILA
Lisätiedot Pekka Siikala p. 040-651 7273 pekka.siikala(at)kiekkovantaa.fi 

B-NUORET
SM-SARJA TIKKURILA
Lisätiedot Kristian Fagerström p. 040-703 3444 kristian.fagerstrom(at)kiekkovantaa.fi

B2-NUORET
SM-SARJA TIKKURILA

Lisätiedot Antti Lassinharju p. 040-153 0085 antti.lassinharju(at)kiekkovantaa.fi

C-NUORET
SM-SARJA MYYRMÄKI
Lisätiedot Jukka Mäkinen p.044-967 0261 jukka.makinen(at)kiekkovantaa.fi

C2-NUORET
AAA-YLEMPI MYYRMÄKI
Lisätiedot Kari Miettinen p. 040-586 0989 kari.miettinen(at)kiekkovantaa.fi

JÄÄHALLIT

Nuoret, B ja B2  pelaavat Tikkurilassa: http://www.urheilupuisto.com/

C ja C2 pelaavat Myyrmäessä: http://www.mup.fi