Luistelukoulu ja Leijona -kiekkokoulu alkavat sunnuntaina 9.9.2018
22.5.2018 20:02 Uutiset / Luistelukoulu 3-10 vuotiaille

Luistelukoulun lmoittautuminen on nyt avattu!

Tälläkin kaudella seura tarjoaa kaksi eri vaihtoehtoa luistelu- ja jääkiekkoharrastuksen aloittamiseen!

  • Luistelukoulu 3-10 vuotiaaille sunnuntaisin klo 11.30 Trio Areena Valkoisenlähteentie 52-54
  • Leijonakiekkokoulu 5-10 vuotiaille sunnuntaisin klo 12.30 Trio Areena Valkoisenlähteentie 52-54

Tutustu Leijonakiekkokoulu toimintaan tästä linkistä.

Ilmoittautuaksesi paina pääsivun oikeassa reunassa näkyvää Leijona-kiekkokoulun kuvaketta tai siirry ilmoittauttumiseen suoraan TÄSTÄ ja valitse alasvetovalikosta joko Luistelukoulu tai Leijona-kiekkokoulu. Ilmoittautuessa kysytään suostumusta tietojen tallennukseen GDPR tietosuojasäännösten mukaisesti, ja pyydetään hyväksyntä tai kielto valokuvien ja nimen näyttämisestä seuran sivuilla. Ilmoittautumisesta tulee kuittaus sähköpostiin. Lisäksi lähetämme kutsun kirjautumiseksi seuran nettisivuilta löytyvään "Pukukoppi" sovellukseen, josta löytyy tapahtumakalenteri ja tapahtumiin ilmoittautuminen. Kutsu tulee hyväksyä, jotta saa tiedotteet.

Aloituspäivä on sunnuntai 9.9.2018. Luistelukoulun kellonaika on sunnuntaisin klo 11:30-12:30. Käytössä on kaksi maksutonta kokeilukertaa. Kauden hinta on 150 € syyskuu - maaliskuu. Puolikas kausi syyskuu-joulukuu/tammikuu-maaliskuu kerrallaan maksaa 79 €. Hintaan sisältyy Kiekko-Vantaa logollinen harjoituspaita. Harjoituksissa käytetään alkuvaiheen jälkeen jääkiekkomailaa. Oman mailan voi tuoda mukana, lainata harjoituksen ajaksi koululta, tai ostaa itselle koulun kautta (20 €). Jos haluaa käyttää muuta varustusta, se on sallittua. Polvisuojien päälle puettavat Kiekko-Vantaan fanisukat maksavat koulun kautta 15 €. Kaulasuoja Kiekko-Vantaan brodeerauksella samoin 15 €. Varusteita kannattaa kysellä kavereilta ja divareista kunhan ovat ehyet ja sopivat, tai niitä voi halutessaan tilata esimerkiksi yhteistyökumppanimme Intersport Suomenojan kautta (Janne Pulkkinen).

Siirtyminen Luistelukoulusta Leijona-kiekkokouluun joustavasti sopimuksen mukaan ja maksun laskutuksen jälkeen hintaero (koko kausi 40 €, kevätkausi 20€) maksamalla. Luistelukoulu 3 - 10 v alkeista aloittaville, pakollinen varustus on suojaristikollinen jääkiekkokypärä, kaulasuoja, topatut käsineet, kevyt ulkoiluvaatetus ja terävät jääkiekkoluistimet. Aikaisempaa luistelutaitoa ei edellytetä. Alkukaudesta voi yksi vanhempi tms tukihenkilö olla mukana jäällä luistimet jalassa niiden lasten osalta jotka eivät pysty olemaan jäällä itsenäisesti. Muiden vanhempien paikka on jäähallin katsomossa. Vaihtoaitiosta käsin voi auttaa lasta tarvittaessa.

Harjoittelu tapahtuu valmentajien johdolla 3-5 pienryhmässä eri puolilla jäätä. Kaikki ryhmässä tekevät samaa asiaa kerrallaan, joten pidäthän huolta että lapsi pysyy ryhmän mukana, eikä häiritse opetusta. Ilmoitathan jos valmentajien tarvitsee tietää lapsen turvallisuuteen vaikuttavista asioista (lääkitys, liikuntarajoitteet, ym).

HUOMATKAA: Tästä kaudesta alkaen jokainen osallistuja ottaa jääkiekkoliiton seurapelipassin (2 €) henkilökohtaisesti. Jokaisella tulee olla voimassa oleva pelipassi. Hankithan pelipassin välittömästi ettei se pääse unohtumaan. Muuta vakuutusta seuran puolelta ei tule olemaan voimassa. Pelipassin ostoon tarvittava linkki löytyy ohessa

https://finhockey.lisenssikauppa.fi/shop/


   
Lisää uutisia
Kiekko-Vantaan Juniorit ry
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat