Toiminnanjohtajan haastattelu
20.6.2018 20:09 Uutiset / Seuran etusivu

Aurinkoista & lämmintä kesää kaikille!

Kiekko-Vantaa itä ry:n hallitus teki kesäkuun kokouksessaan päätöksen, jossa A-P Muurimäen työnimike seurakoordinaattori muutettiin nyky työnkuvaa vastaavaksi eli toiminnanjohtajaksi.

Tässä haastattelussa syvennymme hieman tarkemmin toiminnanjohtajan taustoihin ja ajatuksiin.

Kauanko olet ollut töissä kiekko-Vantaalla?

Aloitin työsuhteen Kiekko-Vantaa Itä ry:ssä 1.2.2007 eli olen ollut seurassa töissä reilut 11 vuotta.

Mikä työssä on parasta?

Parasta työssä on se, että saa olla rakastamansa lajin parissa, tehdä työtä hyvässä seurassa jahienojen ihmisten kanssa.

Entä haastavinta?

Yksi haastavimmista asioista on se, että kun seuratyössä on kyse laaja-alaisemmin koko seurasta, lainsäädännöistä ym., niin aina ei yksittäinen pelaaja, vanhempi tai joukkue pysty aina ymmärtää asioita näin laajasti.

Onko työ avannut silmiä uusille asioille?

Työ on avannut silmiä isosti ja matka tähän asti on ollut erittäin opettavainen ja kiinnostava. Olen oppinut paljon uusia asioita ja kasvanut ihmisenä - muutenkin kuin vain fyysisiltä mitoiltani ????

Miten päädyit juuri tähän työhön?

Oikeastaan kaikki lähti liikkeelle jo vuonna 1993 kun hyvä ystäväni Immosen Jari soitti minulle ja kysyi halukkuuttani lähteä valmentamaan? Vastasin saman tien myöntävästi, vaikka en tiennyt mitä ollaan menossa valmentamaan ja mihin. Ensimmäiset kahdeksan vuotta meni vastuuvalmentaja LäKissä ja kun vantaalaiset seurat fuusioituivat vuonna 2001 jatkoin vielä toiset kahdeksan vuotta Kiekko-Vantaa idässä. Tämän toisen rupeaman aikana vuonna 2006 seura haki seurakoordinaattoria, laitoin hakemuksen sisään ja tulin valituksi.

Minkälaisia tulevaisuuden suunnitelmia sulla on?

Seurassa kehitetään tällä hetkellä monia asioita ja muutoksia sitä kautta tulee omaankin työhön. Myös tulevaisuudessa haluan olla vahvasti kehittämässä seuraa ja vantaalaista jääurheilua vieläkin paremmaksi. Henkilökohtaisesti pyrin lisäämään liikuntaa, jotta jaksan paremmin.

Paras kokemus jonka olet päässyt kokemaan työn kautta?

Paljon on tullut koettua hienoja hetkiä tämän työn kautta, mutta ehkä se sykähdyttävin hetki on ollut seuran 10-vuotisjuhlat vuonna 2011, jossa onnistuttiin hyvällä seura- ja talkoohengellä toteuttamaan jäsenistölle heidän näköinen juhla itse jääkiekolla ja silloin vasta uransa alkutaipaleella olleella esiintyjällä - JVG:llä! Tässä juhlassa oli erittäin vahva yhteisöllisyyden tunne, jonka pystyi paikan päällä aistimaan, ja taisihan seurakoordinaattorilta silmäkulmakin hieman kostua. Kiitos vielä kerran kaikille mukana olleille!

Elämänohjeita nuorille pelaajille?

Elä hetkessä, unelmoi, rakasta elämää ja sitä mitä teet. Vain silloin kun oma halu ja sydän on tekemisessä mukana voi saavuttaa unelmia, on se tekeminen sitten mitä tahansa.

Toiminnanjohtaja A-P Muurimäkeä haastatteli Kiekko-Vantaa idän kesätyöläiset - mediatiimi Viivi & Veera


   
Lisää uutisia
Kiekko-Vantaan Juniorit ry
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat