El-Tec Oy ja Kiekko-Vantaa Itä yhteistyöhön
6.2.2019 10:55 Uutiset / Seuran etusivu

El-Tec:stä Idän yhteistyökumppani!

Seuramme tarvitsee toiminnan tueksi luotettavia ja jääkiekosta kiinnostuneita vantaalaisia yrityksiä. Kiekko-Vantaa Itä ry ja Sähköasennus El-Tec Oy ovatkin nyt solmineet kumppanuussopimuksen, jonka avulla seurallamme on mahdollisuus kehittää toimintaansa. Sopimus on yksivuotinen ja se sisältää option kaudesta 2020- 2021. Kiekko-Vantaa Itä Ry:n ja El-Tec Oy:n yhteistyö käynnistyy välittömästi ja se tulee näkymään toiminnan kehittämisessä seuratasolla, vähävaraisten perheiden tukemisessa ja El-Tec Oy:n kiekkoperheillemme räätälöidyissä tarjouksissa.

El-Tec on vantaalainen sähköalan yritys, joka toimii pk-seudulla ja haluaa olla mukana kehittämässä sekä tukemassa Kiekko-Vantaa Itä ry:n toimintaa. Lisäksi jokaiselle seuran perheelle tullaan räätälöimään kilpailukykyinen tarjous, mikäli on tarvetta sähköalan töille. Mainitse siis tarjousta pyytäessä missä ikäluokassa lapsesi pelaa, sanoo El-Tecin toinen omistaja ja toimitusjohtaja Kimmo Pulliainen.

Kumppanin avulla on tarkoitus kehittää junioritoimintaa seuratasolla sekä tukea seuran vähävaraisia perheitä. Haluamme myös tarjota El-Tecille mahdollisuuden saada uusia asiakkaita kiekkoperheistämme, sanoo Kiekko-Vantaa Idän hallituksen jäsen Sari Vilenius.

El-Tec Oy tulee kumppanuuden myötä näkymään kaikkien joukkueiden pelaajien kypärissä sekä pelipaidoissa. Yritys tulee saamaan näkyvyyttä myös Kiekko-Vantaan kotisivuilla, some-kanavissa ja seuran tapahtumissa.

Yritysyhteistyökumppanimme ovat myös tervetulleita mukaan Kiekko-Vantaa Idän miesten harrastejoukkueen, Hurujen, toimintaan.

Lisätietoja:

Sähköasennus El-Tec Oy

www.el-tec.fi

Vantaa

Yhteyshenkilö: Kimmo Pulliainen 040 7565927


Kiekko-Vantaa Itä ry

Läntinen valkoisenlähteentie 52, 01300 Vantaa

Yhteyshenkilö: Sari Vilenius 040 5813590


   
Lisää uutisia
Kiekko-Vantaa Itä ry
Kategoriat